Letar du efter smycken?

Hej på er mina fina läsare. Jag har verkligen längtat efter att skriva detta inlägg, för jag har haft det i tanke ett bra tag nu. Jag kommer idag prata om ett företag vid namn Art by Amelie som jobbar med att producera unika smycken i Malmö, och jag har faktiskt beställt hem ett och annat där ifrån.

Är du intresserad av unika smycken i Malmö är det till Art by Amelie som du ska vända dig till. Jag har fått hem smycken från henne och jag är väldigt imponerad över hur de ser ut. De är jättefina och det likna ingenting som jag har sett förut, och det är bara positivt från min sida. Jag är inte hemma nu, men så fort jag kommer hem så ska jag ta kort på det jag beställde och sedan ska jag lägga ut dem här så att ni kan få se hur fina de verkligen är. Skulle du vara intresserad av dessa unika smycken i Malmö tycker jag att du ska kika in på hennes hemsida och kolla runt på allt hon har att erbjuda. Jag har alltid vart den som köper smycken i de vanligaste butikerna eftersom det är enklast, men jag har tröttnat på det en del och därför valde jag att leta efter någon som säljer lite mer exklusiva och fina smycken, och det var då jag hittade Art by Amelie som sagt. Jag kunde inte vara mer nöjd, och det är skönt att veta att jag inte har på mig smycken som de flesta andra har idag, det känns helt enkelt mer speciellt. Jag kommer som sagt lägga upp bilder så fort jag kommer hem, men fram tills dess får ni ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg, kram på er.